Hopp til innholdet
3., 2., og 1. plassen i Hegra Sparebanks designkonkkuranse på Ole Vig VGS
Det er med glede vi presenterer vårt nye kortdesign - en moderne og frisk illustrasjon, skapt i samarbeid med Ole Vig. Foto: Freddy Lein, fv. Selma Lingestad, Anne-Malene Indahl & Oline Klevan
Nyhet

Vi har fått nytt kortdesign!

Som dalførets eneste lokalbank, er vi i Hegra Sparebank stolt av å være en lokalbankbank som gir tilbake til, og skaper endring i vårt nærmiljø. 

Vi har lenge ønsket å engasjere ungdommene på Stjørdal. I samarbeid med lærerne ved medielinja på Ole Vig, lanserte vi et prosjekt hvor elevene ved medielinja konkurrerte om å få sitt design på våre nye debetkort. En gyllen læringsmulighet for elevene, som får sparre med en reel arbeidsgiver og hvor vi fikk engasjert mange unge talenter. Ved å gi ungdommene muligheten til å sette sitt personlige preg på noe som kommer til å bli brukt av mange hver dag, håper vi å inspirere.  

Etter noen ukers arbeid mottok vi bidragene fra elevene. Vi satte ned en jury og vurderte de forskjellige innleveringene nøye. Vi er utrolig glad og stolt av at vinnerdesignet, som ble presentert for ledelsen og styret, nå faktisk blir produsert og trykket på våre debetkort. 

Prosjektet ble avsluttet med en seremoni på Ole Vig der vi premierte innleveringene og hedret vinneren.  

Dette samarbeidet er et strålende eksempel på hvordan vi kan kombinere tradisjon og innovasjon, samtidig som vi gir ungdommene våre muligheten til å påvirke. 

Gratulerer til Anne-Malene med førsteplassen, og til Selma Lingestad og Oline Klevan Engen med henholdsvis andre- og tredjeplass! 

Illustrasjonen er både er sprek, moderne, og gjenspeiler den tidløse naturen. Den visuelle stilen er minimalistisk og ren, akkurat som elva som renner stille gjennom dalføret.

Stjørdalselva: dalførets kilde til næring og utvikling 

Det er ikke tilfeldig at vi valgte å bruke en illustrasjon av Stjørdalselva på våre nye debetkort. Stjørdalselva har i generasjoner vært en viktig ressurs, både for naturen og for lokalsamfunnet rundt. Den gir liv til både mennesker, dyr og planter, og har lenge vært et symbol på vekst og stabilitet. Akkurat som elva, har Hegra Sparebank vært en pålitlig støtte for utvikling av lokalsamfunnet – en kilde som gir næring til både privatpersoner, lag, foreninger, bedrifter og allmennyttige formål. 

For når du velger Hegra Sparebank, velger du dalføret. Med Stjørdalselva som hovedmotiv ønsker vi å skape en visuell påminnelse om vår forankring og tilstedeværelse - en daglig påminnelse om at vi er rotfestet i det samme landskapet som gir næring til både mennesker og bedrifter. 

 

En visuell forankring i det lokale 

Analogien mellom elva og banken er tydelig. Elva renner jevnt og tilpasser seg endringer i terrenget. På samme måte tilpasser vi oss våre kunders behov i et varierende finansklima. Dette kortet er derfor mer enn bare et betalingsverktøy, det er en daglig påminnelse om verdien av å velge lokalt, og hvordan våre felles ressurser gir deg og meg merverdi. 

 

Vi gleder oss til å dele det med deg! 

Det nye kortdesignet vil være tilgjengelig fra høsten 2024. Vi gleder oss til å se det i bruk og håper at du setter pris på det friske, lokale designet – skapt med stolthet her i Stjørdal.