500 kroner i gave fra banken til deg som er konfirmant

Banken gir deg som er født i 2004, og som har eller oppretter brukskonto med kort i banken, en gave på kr 500 i forbindelse med din konfirmasjon.

Dersom du allerede har brukskonto og kort i banken, trenger du bare sende en e-post til banken@hegrasparebank.no med navn, telefonnummer og kontonummer, så vil du motta din gave inn på konto i løpet av få dager.

Om du ikke har brukskonto eller kort hos oss fra før, sender du en epost til banken@hegrasparebank.no med navn, fødselsdato og telefonnummeret ditt, så kontakter vi deg for å avtale opprettelse av konto.

Siden Hegra Sparebank er en lokalbank, må du ha bostedsadresse i Stjørdal, Meråker, Selbu, Tydal, Malvik, Levanger eller Frosta kommune for å kunne motta konfirmasjonsgave fra  banken.

(Om du velger å ikke konfirmere deg, får du uansett gaven fra oss :) )

Konfirmantkonto med garantert rente på 3 %

Konfirmantkonto med garantert rente på 3 %

Mange konfirmanter får pengegaver til konfirmasjonen.

Vi ønsker å gi deg en kickstart på sparing av konfirmasjonspengene. Derfor tilbyr vi nå Konfirmantkonto eksklusivt til deg som er født i 2004.

Siden Konfirmantkontoen er sperret det første året, anbefaler vi at du tenker igjennom hvor stor del av konfirmasjonspengene du vil spare. Pengene du ønsker å spare setter du inn på konfirmasjonskontoen, og samler god rente på dem.

Dersom du ønsker å beholde noe av pengene til fri bruk, setter du disse inn på brukskontoen din, eller på en Startkonto der du har 12 gebyrfrie uttak pr år.

Konfirmantkontoen har følgende betingelser:

- fast, garantert rente på 3% i ett år for innskudd fra 0 - 50.000 kroner
- for innskudd over kr 50.000 er renten som på ordinær Startkonto, p.t. 1,20 % (fra 10. mai 2019)
- renten garanteres til 10. juni 2020
- det kan gjøres innskudd på kontoen fram til 1. juli 2019
- ved uttak fra Konfirmantkontoen før utløpsdatoen, belastes et uttaksgebyr på 1% av innestående beløp før uttak

Ved utløp av garantiperioden oppheves sperringen. Samtidig endres kontoen til en ordinær sparekonto - Startkonto, og til de rentebetingelsene som gjelder for Startkonto på endringstidspunktet.


Ta kontakt med banken på tlf 74 80 50 00 eller epost banken@hegrasparebank.no dersom du har spørsmål eller ønsker å åpne konfirmantkonto.